SOBE I APARTMANI

Hajduk Stanka 4

Niš  

Tel. +381 69 546 2960

Tel. +381  60 582 8130

Tel. +381  60 482 5282

www.apartmani-nis.com  -  E-mail: liraexcellent@gmail.com

Izdavanje soba u Nišu na dan, nedelju dana

ili mesečno iznajmljivanje studia i apartmana.

Prenoćište Lira Excellent u centru Niša. 

POVOLJNO PRENOĆITI U NIŠU - LIRA EXCELLENT NIŠ

 

 

Lira Excellent je novi, moderno uređen objekat za Vaše potrebe sa udobnim, mirnim smestajem u Nišu. Nalazi na par minuta hoda od parka Čair i centra grada. Gostima je obezbeđeno udobno i mirno spavanje u moderno opremljenim sobama, kao i parking prostor.

Lira Excellent raspolaže sa 14 soba i 2 studia. Nudimo vam  4 dvokrevetne - francuski ležaj, 2 trokrevetne, 6 četvorokrevetne, 2 petokrevetne sobe i 2 studia, od kojih svaka može primiti i manji broj gostiju. Svaka soba poseduje TV, klimatizaciju, kablovsku TV, Wi-Fi bežični internet, kao i kupatilo i toalet u sklopu svake sobe. 

Nadaleko poznat restoran ”Lira”, kao i hotel ”Park” u samom srcu grada Niša, svedoče o dugogodišnjem iskustvu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, a takođe i govore o uspešnosti poslovanja prodice Đorđević, koja je svoje iskustvo prenela čak i preko granica naše zemlje.
U svom novom objektu koji se nalazi na samo 5 minuta od centra grada i 200m od Gradske bolnice možete uživati u sobama koje su opremljene po najsavremenijim tehničkim zahtevima, pa samim tim i pružaju mogućnost kvalitetnog odmora.
U sklopu apartmana nalazi se i restoran, koji vam nudi specijalitete domaće tradicionalne, kao i italijanske kuhinje. Restoran poseduje kuhinju sa salom od 50 sedećih mesta, koji je pogodan za organizovanje manjih proslava. Rezervacije možete ostvariti putem našeg sajta www.apartmani-nis.com , kao i putem telefona +381 60 582 8130.

Lokacija

 

Prenoćište Lira Excellent je veoma intimno i prijatno mesto za svaki vid odmora u centru

Niša. Našim gostima je uz sobe obezbeđen i parking zatvorenog tipa.


Moderni smeštaj

 

Svaka soba poseduje TV, klimatizaciju,

kablovsku TV, bežični internet, kao i kupatilo sa WC-om i garderober.

 

Restoran

 

Restoran sa kuhinjom i niškim specijalitetima je otvoren celi dan. Doručak, ručak i večera se po želji serviraju u sobama.